Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Rezidenca Meshtekna

Rezidenca Meshtekna eshte nje projekt rezidencial ne zonen e turistike te Brezovices ne Kosove. Projekti eshte i perbere nga Vila individuale trekateshe, apartamente dhe hotel.

Brezovica ndodhet ne zonen veriore te maleve te Sharrit. E njohur ne vitet e fundit si nje qender dimerore per Ski eshte kthyer nje destinacion turistik per Shqiptaret dhe mbare Ballkanin.

Aktualisht projekti ndodhet ne fazen e muraturave dhe ne kete projekt kane filluar shitjet.

Per te marre me teper informacion per apartamentet dhe vilat ne Rezidencen Meshtekna kontaktoni ne:

+355672005115

marketing@agikons.com

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com