Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Misioni/Vizioni

Vlerat e kompanise

Transparenca

Pergjegjshmeria sociale

Efikasiteti

Bashkepunimi

Përmirësimi i vazhdueshëm

Kthimi ne investim

Ruajtja e diversitetit

Vleresimi dhe mbrojtja e natyres

Edukimi me traditen dhe vlerat artistike

Misioni

Ideja per te rritur nje brez te ri te edukuar bazuar ne motorret ekonomike dhe sociale.

Sipas standarteve  evropiane te manaxhimit dhe games se sherbimeve ne I japim rendesi sigurise se prones, individit dhe elementeve te jetes private ku na udheheq filozofia e standartit te larte .

Vizioni

Agikons ka një angazhim të fortë për përsosmëri dhe cilesi te larte ndertimi.

Ambicia jonë e vërtetë qëndron në permbushjen e kenaqesive te klientëve dhe ndërtimin e marrëdhënieve positive me ta.

Komunikimi është i rëndësishëm; prandaj Agikons ka vene burime reference në dispozicionin tuaj.

Ne shpresojmë të ndajmë angazhimet tona dhe pasionin me ju dhe të ardhmen e afërt per nje jetese sa me cilesore.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com