Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Zhvillimi ne Karriere

Agikons ne besojmë që rruga më e shpejtë për rritje është ekspozimi drejt sfidave të reja. Ne Vlerësojmë kapitalin tonë njerëzor

Ju jeni unik, prandaj dhe rruga e karrierës tuaj duhet të reflektojë talentin, aspiratat dhe zgjedhjet tuaja individuale.
Mjedisi ynë që drejtohet gjithmone nga performanca e lartë, është projektuar që të nxjerrë në pah më të mirën e personelit tone. Ne jemi të angazhuar që të ofrojmë përvojën e duhur, këshillim, mbështetje per te zhvilluar profesionalizmin tuaj.

Do të inkurajoheni që të merrni në dorë synimet e karrierës tuaj dhe të arrini maksimunim e mundësive të ofruara. Kjo përfshin një gamë të pasur mundësish të cilat ju lejojnë të eksploroni pjesë të ndryshme të kompanisë tone, të shtrirë në mbarë vendin dhe që të zhvilloni një portofol të vlefshëm aftësish dhe dijesh.

Motoja jonë është:

Talentet e sotem do te ndertojne te nesermen

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com