Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Internship

Praktika universitare: praktikantët tane mund te marrin përvojën ne kompanine tone, nje nga shoqerite udhëheqëse ne boten e ndertimit.

Praktikantet pritet të kontribuojnë në suksesin e Agikons përmes ideve të reja dhe krijimin e vlerës te fituara në shkollë. Të diplomuarit e kohëve të fundit shpesh zotërojnë njohuri të freskët, duke i lejuar ata të jenë pionierët e kompanisë sonë. Bazuar në ecurinë e suksesshme disa praktikantë mund të kenë mundësinë për t’u bërë me kohë të plotë punonjës Agikons.
Të gjithë studentët që duan të kryejnë praktikën mësimore në Agikons duhet të paraqesin vetë, ose nëpërmjet universitetit përkatës, një kërkesë me shkrim ku të përcaktohet:

 

 • Emri dhe mbiemi i studentit që do të kryejë praktikën mësimor
 • Universiteti nga vjen
 • Dega ku studion
 • Afati i kryerjes së praktikës mësimore.
 • Departamenti ku dëshiron ta kryejë.
 • Dokumentat që duhen plotësuar nga ana e universitetit dhe e Agikonsit

 

Në rast përgjigjeje pozitive, përpara fillimit të praktikës mësimore, studentët do të zhvillojnë një trajnim të shkurtër pranë Departamentit të Burimeve Njerëzore, në lidhje me:

 • Njohjen e Agikons
 • Njohjen e produkteve dhe shërbimeve që ofron Agikons
 • Rregullat e brendshme të kompanisë dhe të zhvillimit të praktikës mësimore.
 • Kodin e Etikës dhe Sjelljes në Biznes.
 • Njohjen e kompanisë apo departamentit ku do të zhvillohet praktika mësimore.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com