Building Inspiring Spaces

E themeluar në vitin 1996, AGIKONS SH.P.K. është një kompani ndërtimi dhe zhvillimi e pasurive të paluajtshme, që ka një reputacion të fortë për ndërtimin dhe zhvillimin e projekteve luksoze të banimit, komerciale dhe shërbimeve, si dhe ofrimin e shërbimeve të ndërtimit me cilësi të lartë, në kohë dhe me një çmim konkurrues.

Ne krenohemi se jemi të aftë dhe me përvojë në të gjitha aspektet e industrisë së ndërtimit, dhe kjo është e kombinuar me njohuritë tona të gjera për tregjet shqiptare dhe Ballkanike.

Në AGIKONS SH.P.K ne kurrë nuk pushojmë dhe ne jemi të apasionuar dhe të shtyrë për të vazhduar dhe përmirësuar nivelet e larta të pritshmërive së klientit që kemi arritur gjatë 27 viteve të fundit. Ne zbatojmë dhe promovojmë idenë e punës si partnerë me klientët tanë për të siguruar përmbushjen e qëllimeve të tyre. Angazhimi ynë për inovacion dhe përsosmëri rezulton në projekte të suksesshme, në buxhet dhe me cilësi më të lartë.

Sistemi ynë unik dhe fleksibël i menaxhimit të projekteve siguron që një rezultat pozitiv të arrihet pavarësisht nga madhësia apo natyra e projektit. Ne kemi përfunduar një larmi të gjerë të projekteve për një gamë të gjerë klientësh – nga zhvillimet e vogla private deri te projektet e mëdha shtetërore. Nga ndërtesat civile dhe industriale të çdo lloji dhe funksioni deri tek furnizimi me ujë dhe sistemet e ujërave të zeza, hidrocentralet, rrugët e llojeve të ndryshme dhe infrastruktura me punimet e tjera inxhinierike.

Projektet

Rezidenciale

20 Projekte

1 000 000 m2

Mëso më shumë…

Komerciale

200 HAPËSIRA SHËRBIMI

150 000 m2

Mëso më shumë…

Turistike

7 Projekte

150 000 m2

Mëso më shumë…

Parqe & Rekreacione

x10 Parks

100 000 m2

Mëso më shumë…

Shëndetësi

3 Projekte

35 300 m2

Mëso më shumë…

Arsimi

7 Projekte

Mëso më shumë…

Trashëgimi Kulturore

3 Projekte

Mëso më shumë…

Inxhinierike

x10 Projekte

Mëso më shumë…

Infrastrukturë, Rrugë & Furnizimi me Ujë

5 projekte

100 KM RRUGË

Mëso më shumë…

Projekte Arti Urban

6 mediume artistike

Mëso më shumë…