Ky projekt ka konsistuar në prishjen e objektit ekzistues të depove njëkatëshe në anë të ndërtesës kryesore, dhe ngritja e një banese familjare 2-katëshe & bodrum; me një peizazh të organizuar.

Banesa ka një kuzhinë me plan të hapur me çati, dy dhoma gjumi, një dhomë gjumi master me tualet dhe një depo.

Dyshemetë dhe shkallët e dhomave të gjumit janë të shtresuara me një qilim gri të çelur, ndërsa zonat e tjera janë të mbuluara me parket druri, duke ofruar një shtëpi moderne komode.

Shtëpia është e pajisur plotësisht dhe e mobiluar me pajisje dhe pajisje të zgjedhura me dorë të përshtatshme për këtë dizajn modern.

Periudha e ndërtimit:

Tetor 2020 – Qershor 2021

Nëse dëshironi të merrni informacion mbi projektin, ose jeni të interesuar për këtë pronë, kontaktoni në info@ga-constructions.co.uk

1A Askew Road W12 9AA,
Londër, Angli
Ndërtesë e Re

Detajet e Projektit:
Tipologjia: Rezidencë
Sipërfaqja: 120m2
Statusi: I përfunduar 100%

Askew Road: http://www.gaconstructions.co.uk/askew-road/