Projekti i Bernard Mansion konsiston në rinovimin e plotë të një banese banimi. Apartamenti është i organizuar në dy dhoma gjumi, një kuzhinë me plan të hapur dhe një dhomë ndenjeje. Në këtë apartamenti mund të akomodohen tre deri në katër persona. Banesa është plotësisht duke siguruar një ambient të rehatshëm familjar.

7 Bernard Mansion, Bernard Street, WC1N 1LB
Londër, Angli

E Rinovuar

Detajet e Projektit:
Tipologjia: Rezidencë
Sipërfaqja: 258 m2
Statusi: I kompletuar

Bernard Mansion: http://www.gaconstructions.co.uk/bernard-mansion/