NJË DITË E RE PËR SHËNDETËSINË SHQIPTARE DHE KOMPANINË AGIKONS

By |2023-03-23T15:32:41+00:00March 23rd, 2023|Uncategorized @sq|

Një histori suksesi e kompanisë së ndërtimit dhe zhvillimit AGIKONS, e cila e ka fillimin e saj në vitin 2018! Kompania AGIKONS SH.P.K. u përzgjodh në nivel kombëtar për rikonstruksionin e godinës ekzistuese së Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, në Tiranë. Falë nje pune intensive, dhe të përkushtuar 4 vjeçare, rikonstruksioni i Q.S.U.T i ofron

EUROCODE: TË NDËRTOSH ‘BESIM’ PËR TË ARDHMEN

By |2023-01-17T10:50:42+00:00January 17th, 2023|Uncategorized @sq|

Cili është vendi më i sigurt? VENDI KU KALOJMË JETËN! Vendi më i sigurt nuk mund të përgjithësohet në një të vetëm, pasi i sigurt duhet të jetë vendi ku ecim, ku punojmë, ku jetojmë. Të jetosh në standardin eurocode do të thotë siguri dhe besueshmëri. Ky është një standart i cili duhet të përdoret

Go to Top