Në AGIkons shpk, ju mund të shijoni për herë të parë një mjedis pune në jetën reale, të fitoni përvojë dhe të përcaktoni qëllimet tuaja profesionale në të njëjtën kohë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh për praktika në fusha të ndryshme. Ju mund të punoni për 3 muaj në shumë prej departamenteve tona. Jeni te mirepritur ti bashkoheni skuadres tone.