Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Inxhinier Përpunim Druri

Met Engeneering në kuadër të zvillimit të saj fton individë të kualifikuar ti bashkohen kompanisë në pozicionin:

Inxhinier Përpunimit Druri

Përshkrim i Përgjithshëm:

Inxhinier Përpunimit Druri do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për të ndjekur proceset e prodhimit të lëndës së drurit dhe të garantojë prodhimin e produkteve sipas standardeve të kompanisë.

Detyrat Përgjegjësitë:

  • Interpreton skicat e projekteve dhe i zbaton në punime.
  • Garanton procesin e prodhimit duke siguruar prodhimin në kohë, me cilësi dhe me kosto efektive.
  • Planifikon dhe Organizon punën për proceset e montimit të produkteve në objekte.
  • Kontrollon cilësinë dhe ndjekjen e punimeve të stafit që ka në varësi.
  • Raporton tek Administratori.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Të këtë përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë për Përpunim Druri ose ndonjë fakultet tjetër të ngjashëm.
  • Preferohen kandidatë me eksperiencë të mëparshme pune në fushën e mobilerisë.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të punuarit në grup.
  • Të zotrojë në nivel të mire Paketën Office.

Personat e interesuar dhe që plotësojnë kërkesat e përmendura më lart janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre ose të kontaktojnë në adresën e mëposhtme.

“AGIKONS” Sh.p.k
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tiranë, Albania.
Departamenti i Burimeve Njerëzore
Tel: +355 (0) 68 40 16 639
E-mail: hr@agikons.com
www.agikons.com

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com