Internship-Departamenti Financë- Agikons

By |2023-01-04T10:16:54+00:00December 28th, 2022|

AGIKONS sh.p.k është një kompani ndërtimi dhe zhvillimi e pasurive të paluajtshme, që ka një reputacion të fortë për ndërtimin dhe zhvillimin e projekteve luksoze të banimit, komerciale dhe shërbimeve, si dhe ofrimin e shërbimeve të ndërtimit me cilësi të lartë, në kohë dhe me një çmim konkurrues. Në AGIKONS sh.p.k ne kurrë nuk pushojmë