VENDODHJA

  • Resorti Marea ndodhet në fshatin Qerret të Kavajës, pozicionuar buzë Adriatikut.

KOMUNITETI

Marea është një resort bregdetar që preferohet kryesisht nga famijarë. Tek Marea ka një larmi facilitetesh dedikuar
fëmijëve ndaj aty variojnë fëmijë të të gjitha moshave.
Kjo rezidencë frekuentohet veçanërisht prej ajrit të pastruar nga pylli i pishave dhe jodizuar nga deti Adriatik.
Plazhi ranor është ideal për fëmijët e vegjël. Falë afërsisë me kryeqytetin, faciliteteve të ofruara dhe natyrës së qetë, Resorti Marea nuk është aktiv vetëm në sezonin veror, por përgjatë gjithë vitit. Marea është një shtëpi e dytë për familje të cilat kërkojnë rehati në shtëpi, larg shtëpisë.

Apartament pranë detit

Në resortin Marea apartamenti më popullor është ai 2+1 dhe ka tipikisht sipërfaqe 95 m2.

Apartamentet kanë një zonë të hapur për dhomën e ndenjes dhe ngrënjes, dy dhoma gjumi, një tualet dhe verandë.

Mbetemi në kontakt: