Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Misioni/Vizioni

Vlerat e kompanisë

Transparenca

Përgjegjshmëria sociale

Efikasiteti

Bashkëpunimi

Përmirësimi i vazhdueshëm

Kthimi në investim

Ruajtja e diversitetit

Vlerësimi dhe mbrojtja e natyrës

Edukimi me traditën dhe vlerat artistike

Misioni

Ideja për të rritur një brez të ri të edukuar bazuar në motorrët ekonomike dhe sociale.

Sipas standarteve  evropiane të manaxhimit dhe gamës së shërbimeve ne i japim rëndësi sigurisë së pronës, individit dhe elementeve të jetës private ku na udhëheq filozofia e standartit të lartë.

Vizioni

Agikons ka një angazhim të fortë për përsosmëri dhe cilësi te lartë ndërtimi.

Ambicia jonë e vërtetë qëndron në permbushjen e kënaqësive të klientëve dhe ndërtimin e marrëdhënieve positive me ta.

Komunikimi është i rëndësishëm; prandaj Agikons ka vënë burime reference në dispozicionin tuaj.

Ne shpresojmë të ndajmë angazhimet tona dhe pasionin me ju dhe të ardhmen e afërt për një jetesë sa më cilësore.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com