Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Mjete

MJETE GËRMIMI

Agikons disponon shumë mjete dhe makineri për punime të ndryshme gërmimi. Nga këto mund të përmendim:

  • Mjete GermimiEskavatorë me zinxhirë dhe me goma të markave LIEBHERR, CAT,  JCB
  • Mikro-eskavatorë për punime speciale dhe në terrene të vështira
  • Fadroma dhe minifadroma së bashku me pajisje dhe instalime të veçanta për punime të të gjitha llojeve

Kontakt:

Elton Doka:        +355 69 40 14 570

Algert Hysneli:   +355 68 20 45 278

e-mail: transport@agikons.com

TRANSPORTE

TransporteNë parkun e mjeteve Agikons gjenden kamione të tonazheve të ndryshme për transporte të shumëllojshme dhe për çdo lloj terreni apo vendi

  • Kamione 4 akse të markave MAN, IVECO, BENZ
  • Kamione me vinç
  • Kamionçina për transporte të shpejta

Kontakt:

Elton Doka:        +355694014570

Algert Hysneli:   +35568204527

e-mail: transport@agikons.com

PILOTA

PilotaAgkons realizon pilota në çdo lloj terreni apo materiali. Makineritë e pilotave janë të gjitha prodhime mbas vitit 2015.

Thellësia maksimale e punimeve – 40 m

Diametër minimal – 500 mm

Diametri maksimal – 1350 mm

Kontakt:

Elton Doka:        +355694014570

Algert Hysneli:   +35568204527

e-mail: transport@agikons.com

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com