Ne ofrojmë mobilje për të dy opsionet, brenda dhe jashtë. Me një dizajn të jashtëzakonshëm dhe komoditet maksimal, ne krijojmë sende, objekte dhe pajisje të shkëlqyera të instaluara në ambiente të mbyllura dhe jo vetëm; edhe në ambiente publike. Në mjediset publike ne kemi siguruar detaje për parqe dhe rrugë urbane, duke përfshirë elementë të tillë si dritat, stolat e parkut, shtyllat, burimet publike, etj.

Titulli: Gjethe, Nusepashke, Stola parku
Teknikë: Mozaik
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Ndriçimi “Buf”
Technique: Qeramik
Autor: Genci Shkodrani

Mobiljet e dhomave

Titulli: Lijlaku (kolltuku)
Bougainville Bay Resort & SPA
Tavolinat Flutura, Skulpturë
Teknika: Alumin, Vitrazh, Dru
Autor: Genci Shkodrani

Stola Parku, Skulpturë në Bougainville Bay Resort & SPA
Autor: Genci Shkodrani

Tavolina dhe Karrige
Teknika: Mozaik, Hekur i rrahur
Autor: Genci Shkodrani