Për shkak të përparësive mjekësore dhe teknologjive të reja, kërkohej azhornimi i Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë.

Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” ka një rol rajonal ashtu edhe terciar për banorët e Tiranës. Ky është institucioni më i madh në Shqipëri dhe ofron kujdes terciar, mësimdhënieje dhe kërkime akademike.

Detajet e Projektit:

Punimet: Ndërtimi i sipërfaqes së ndërtesës civile 28’000 m2

Statusi: Në proces. I kompletuar 70%

Vendodhja: Rruga e Dibrës, QSUT, Tiranë