Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Njihuni me Agikons

Kompania operon në treg që prej vitit 1996

Filozofia bazë e kompanisë është krijimi i hapësirave që maksimizojnë momente të një përqafimi origjinal të vlerave tona kombëtare me vlera të spikatura të humanizmit dhe progresizmit botëror.

Kriteret që dimensionojnë këtë filozofi janë në njërin krah vetëmjaftueshmëria, produktiviteti, eficenca dhe në tjetrin  rivlerësimi i bashkëjetesës njerëzore në funksion të krijimit të një gjenerate që e çon kombin në gjetjen e themeleve të progresit të vërtetë.

Energjia që i jep jetë çdo ditë kësaj filozofie gjendet në zemrën e projektuesve zhvillimore, financiare, arkitektonik, konstruktiv, artistik dhe dekorative të cilët me një emocion krijues të pakrahasueshëm mishërohen çdo ditë në projekte që i bëjnë nder vendit.

Eksperienca e kësaj kompanie është materializuar në shumë kilometra tunele, miliona metra kub punime spostimi dherash, shumë kilometra rruge të të gjitha tipeve, mijëra banesa, dhjetra hapësira komerciale, objekte arsimore dhe shëndetësore, parqe, qindra projekte artistike, sheshe, shatërvane, komplekse fasadash artistike etj…

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com