Ne kemi një portofol mbresëlënës nga vepra e artit të realizuara me qeramikë. Të gjitha qeramikat tona janë të realizuara me dorë nga artistë të njohur shqiptarë, me një dizajn unik që mishëron historinë dhe integritetin tonë.

Qëndrueshmëria është një nga motivuesit tanë kryesorë, prandaj ne i përdorim mbetjet nga vendet tona të ndërtimit si materiale për produktet tona. Ne riciklojmë dhe synojmë të ruajmë natyrën sa më shumë që të mundemi.

Një aspekt tjetër i qasjes sonë është procesi i kurimit të veprës. Krijimi i diçkaje të bukur është një gjë, por rivendosja e një ekzistuese është shumë më tepër. Megjithëse puna jonë është e përqendruar në ndërtime të reja, ne përpiqemi të ruajmë disa nga elementët thelbësorë ekzistues. Në këtë mënyrë, projektet mbajnë pjesë të historisë ndërsa prezantohen detaje të reja.

Titulli: Fasada “Pylli me Pemë”.
Teknika: Mozaik në gur dhe qeramik
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Fasada “Qyteti i Zogjve”
Teknika: Qeramik
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: “Kërmilli i Kërcynjtë”
Teknika: Mozaik dhe Qeramik
Autor: Matlinda Mehmetaj (Prendi)