REZIDENCA NO. 23, AGIKONS

VENDODHJA

Objekti rezidencial është pozicionuar në qendër të qytetit të Tiranës në rrugën Mujo Ulqinaku

APARTAMENT 2+1

Apartamenti më tipik i rezidencës ka tipologjinë 2+1 dhe është rreth 100 m2.

Ambjenti ndahet në dy dhoma, një hapësirë e madhe ndenjeje-ngrënjeje-gatimi, dhe një tualet. Një pjesë e këtyre apartamenteve ka edhe ballkon.