Në Rezidencën “Kodra e Diellit” do të gjeni parqe të gjelbërta ku banorët mund të shijojnë momente me familjen dhe fëmijët e tyre. Bimësia në vende publike trajtohet dita-ditës me dashuri nga kopshtarët tanë.

Flora është e pasuruar me pemë frutore si qershi, ftua dhe hurmë, të cilat nënkuptojnë me elegancë ndryshimin e stinëve, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë. Frutat e rritura natyrshëm në banesë, nën kujdesin e veçantë të stafit të fermës i kthehen komunitetit si produkte bio, duke edukuar një mënyrë jetese të shëndetshme.

Liri, bredhi, selvi dhe paulownia, janë vetëm disa nga llojet e pemëve që hijezojnë rrugët dhe parqet. Nën këto pemë fëmijët mund të luajnë, ndërsa prindërit mund të bëjnë aktivitete të ndryshme fizike si vrapimi dhe joga. Vizitoni “Bulevardin e Magnolias” në pranverë dhe do të mahniteni nga aroma e këndshme e luleve.

Violet, kalendulat, dhe margaritarët e dimrit zënë vendin e petunias, marigolds dhe medina verore, kështu që Rezidenca “Kodra e Diellit” është në lulëzim të plotë gjatë gjithë vitit. Eshtë e panevojshme të thuhet se në orkestrën e gjelbër të “Kodra e Diellit” shtohen shkurre si trëndafilat e famshëm rozë, përveç hibiskusit, rozmarinës dhe dafinës, rrëshqanorët si dorëzonjë, bougainvillea shumëngjyrëshe dhe jasemini.