Projekti i maternitetit “Mbretëresha Geraldinë” do të jetë një investim i cili ruan godinën historike dhe rindërton nga themelet shtesën e dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntor 2019.

Ndërtesa e dëmtuar nga tërmeti do të qëndrojë me të njëjtin model si ndërtesa historike;

Kapacitetet do të rriten me 50%;

Do të ndërtohet qendra e parë e prematuritetit në Shqipëri.

Detajet e projekti:

Sipërfaqe: 7’300 m2

Statusi: Kompletuar 10%