Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë është institucioni shëndetësor më i madh në Shqipëri dhe si institucion shëndetësor akademik është i vetmi i këtij lloji, duke u klasifikuar si e vetmja qendër shëndetësore terciare shqiptare.

Për shkak të përcaktimit të ri të përparësive mjekësore, kërkohej urgjentisht azhurnimi i ish-Master Planit të Qendrës Spitalore Universitare të Tiranës.

Detajet e Projektit

Sipërfaqja: 8’000m2

Statusi: 100% e përfunduar

Vendodhja: Rruga e Dibrës, QSUT, Tiranë