Shkolla 9-vjeçare “Dora d’Istria” është një shkollë e pozicionuar në rrugën “Reshit Çollaku” në Tiranë. Rikonstruksioni ka qenë i përqëndruar në transformimin e ambienteve të brendshme të shkollës, terrenet sportive si dhe stolat e pushimit për nxënësit e kësaj shkolle.

Detajet e Projektit:

Punimet: Ndërtesë e re, rikonstruksioni 

Statusi: I kompletuar 100%