TURQUOISE MARINA

  • Kompleksi Torquoise Marina është i pozicionuar në zonën e gjirit të Lalëzit.

Turquoise Marina, Projekti i Ri në Gjirin e Lalëzit

3+1 Villas

Vila më tipike në rezidencë do të jetë ajo me sipërfaqe totale 150 m2, e organizuar me 3 dhoma gjumi, 1 ambjent ndenjeje-ngrënjeje, 2 tualete dhe oborr.

Ndiqni Turquoise Marina ne rrjetet sociale: