Kompania aktualisht po punon për një projekt në Leatherhead në Fairfield Works, Upper Fairfield Road, Leatherhead, Surrey KT22 7HJ. Projekti është një njësi banimi e re e një ndërtese trekatëshe me dhjetë apartamente, secila e përbërë nga dy dhoma gjumi dhe dy banjo, njësi magazinimi së bashku me ambientin e ndjenies dhe ngrënies. Apartamentet kanë një tarracë private dhe hapësirë parkimi, gjithashtu edhe një hapësirë të gjelbëruar e cila është e përbashkët për të gjitha apartamentet në ndërtesë.

Projekti pritet të përfundojë në shtator, për t’u renditur më vonë në website-n tonë.

Nëse dëshironi të merrni informacion mbi projektin, kontaktoni në info@ga-constructions.co.uk

KT22 7HJ, Upper Fairfield, Leatherhead
Londër, Angli

Ndërtesë e re

Detajet e Projektit:
Tipologjia: Rezidencë
Sipërfaqja: 848 m2
Statusi: Në proces

Upper Fairfield: http://www.gaconstructions.co.uk/upper-fairfield/