Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Karriera

Ne i vlerësojmë burimet njerëzore si asetin me të madh të kompanisë, duke kontribuar në zhvillimin dhe promovimin e tyre në fusha të ndryshme profesionale. “Agi Kons” sh.p.k përbëhet nga një ekip inovativ që krijon vlera dhe kujdeset për arritjen e standardeve. Ajo nxit kulturën e kujdesit, besimit dhe të mësuarin e vazhdueshëm, duke përmbushur pritshmëritë e të gjithëve.
Suksesi i vazhdueshëm i kompanisë është kryesisht i lidhur me kapacitetin e saj për të tërhequr, mbajtur dhe zhvilluar punonjës të aftë që sigurojnë rritjen e vazhdueshme dhe të qëndrueshme të kompanisë në fusha të tilla si: inxhinieri, arkitekturë, finance, drejtësi etj, të cilët konsiderohen dhe çelësi i suksesit të kompanisë.

Motoja jonë: “Talentet e sotëm do të ndërtojnë të nesërmen”!

STAFI YNË

Skuadra jonë me rreth 400 punonjës (administrate dhe staf teknik), të profileve të ndryshme është e përbërë nga profesionistët më të mirë të fushave përkatëse, të cilët na sigurojnë një nivel të lartë ekspertize në shërbimet që kompania ofron; kryesisht: Manaxherë Projekti, Inxhinierë Ndërtimi, Infrastrukture, Strukture, Arkitektë, Planifikues, Gjeologë, Elektriçistë, Hidraulikë, Topografë, Ekonomistë, Juristë etj, staf suporti si Inxhinierë part-time dhe Konsulentë të fushave të ndryshme, sipas nevojave.
Ndërkohë janë mbi 800 punonjës duke përfshirë shoferët, operatorët, specialistët dhe punëtorët e ndërtimit, etj. – që punojnë aktualisht për kompaninë “Agi Kons” sh.p.k
Që prej krijimit “Agi Kons” sh.p.k ka trajnuar me sukses inxhinierë civilë dhe teknikë të infrastrukturës, të sistemit të ujrave dhe strukturave inxhinierike civile.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com