Ne ndërtojmë të ardhmen

PUNO ME NE

Themeluar në vitin 1996, AGIKONS SH.P.K është një nga kompanitë më të mëdha të zhvillimit dhe ndërtimit të rezidencave në Shqipëri, e cila operon prej vitesh në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar, në fushën e pasurive të paluajtshme dhe turizmit.
Ne krenohemi se jemi të aftë dhe me përvojë në të gjitha aspektet e industrisë së ndërtimit, dhe kjo është e kombinuar me njohuritë tona të gjera, për tregjet shqiptare dhe Ballkanike, na ka vendosur si pikë kryesorë në këtë industri. Angazhimi ynë për inovacionin dhe përsosmërinë rezulton gjithmonë në projekte të suksesshme me cilësi të lartë ndërtimi.
Ne zbatojmë dhe promovojmë idenë e punës si partnerë me klientët tanë për të siguruar përmbushjen e qëllimeve të tyre.

AGIKONS SH.P.K ne kurrë nuk pushojmë dhe ne jemi të apasionuar dhe të shtyrë për të vazhduar dhe përmirësuar nivelet e larta të pritshmërive së klientit që kemi arritur gjatë 27 viteve të fundit.

PROJEKTE
real estate

Pozicione Vakante

Arkitekt

Qëllimi i Pozicionit

Arkitekti projekton, dizenjon dhe mbikëqyr projektet e jashtme dhe të brendshme arkitektonike duke ofuar zgjidhje praktike dhe estetike.

Mëso më shumë…

Menaxher/e Shitje

Qëllimi i Pozicionit

Menaxher/e Shitjeje është një profesionist i cili ndjek transaksionet e pasurive të paluajtshme, duke bashkuar blerësit e interesuar për të blerë prona të ndërtuara nga kompania Agikons dhe duke vepruar si Përfaqësues i Kompanise në negociata.

Mëso më shumë…

Inxhinier Supervizimi/Ndërtimi

Qellimi i Pozicionit

Inxhinieri Supervizimit do të duhet të marrë përsipër përgjegjësinë për përgatitjen e dokumentacionit Tekniko–Ligjor të objekteve deri në dorëzimin përfundimtar të tyre.

Mëso më shumë…