Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 261 m2, e organizuar në 2 kate, oborr, verandë dhe me një kat nëntokë 130.71 m2. Vila ka 4 dhoma gjumi, të cilat mund të jenë për fjetje apo edhe rekreacion dhe 3 tualete, njëri prej tyre është en-suite (brenda në dhomë). Në të përfshihet dhoma e ndenjes me […]

261 m² 4 beds 3 baths

Powered by Estatik