Jepet me qira apartament 2+1 tek Rezidenca “Kodra e Diellit” 1, në zonën e Top Hill me sipërfaqe të përgjithshme 74.1 m2. Apartamenti është i organizuar në një dhomë ndenjeje plus kuzhinë, dy dhomë gjumi dhe një tualet. Rezidenca ofron siguri maksimale dhe është e monitoruar në 24/7 me sistem CCTV dhe me patrulla sigurie. […]

59 m² 1 bed 2 baths

Jepet me qira apartament 1+1 tek Rezidenca “Kodra e Diellit” 1, në zonën e Top Hill me sipërfaqe të përgjithshme 59 m2. Apartamenti është i organizuar në një dhomë ndenjeje plus kuzhinë, një dhomë gjumi dhe një tualet. Rezidenca ofron siguri maksimale dhe është e monitoruar në 24/7 me sistem CCTV dhe me patrulla sigurie. […]

59 m² 1 bed 2 baths

Powered by Estatik