Description

Jepet me qira apartament 2+1 tek Rezidenca “Kodra e Diellit” 1, në zonën e Top Hill me sipërfaqe të përgjithshme 74.1 m2. Apartamenti është i organizuar në një dhomë ndenjeje plus kuzhinë, dy dhomë gjumi dhe një tualet.

Rezidenca ofron siguri maksimale dhe është e monitoruar në 24/7 me sistem CCTV dhe me patrulla sigurie. Në zonë do të gjeni të gjitha lehtësirat për një jetesë të qetë dhe të shëndetshme.

Çfarë e dallon Rezidencën “Kodra e Diellit” nga rezidencat e tjera të ngjashme në Tiranë, është komuniteti i pasur i banorëve dhe i qindra vizitorëve që përshkojnë dyert tona çdo ditë. Edhe pse me famë për banorët e saj që janë pjesë e fushës së artit, në fakt rezidenca strehon banorë shqiptarë dhe të huaj të të gjitha profesioneve dhe konteksteve. Familje të mëdha tradicionale si edhe familje të reja, çifte të rinjsh por edhe të moshuarish, apo edhe studentë dhe profesionistë që banojnë vetëm, gjejnë veten lehtësisht në Rezidencën “Kodra e Diellit”.

Të gjitha banesat në Rezidencën Kodra e Diellit janë unike. Për të mësuar më shumë mbi apartamentet 1+1 të lira në residencë, na kontaktoni: 📞 +355 68 407 6883.

Features

Features:
 • ARTitecture
 • Bars & Restaurants
 • Children's Playground
 • Dry Cleaning
 • Green Areas
 • Gym
 • Highway
 • Hotel
 • Other Services
 • parking
 • Pet Hospital
 • Pharmacy
 • Pool
 • Public Transports
 • School
 • Supermarket