Description

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 121 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr dhe verandë.

Vila ka 2 dhoma gjumi dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës).

Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni me Turquoise Marina!

Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni me Turquoise Marina!

Turquoise Marina është një nga projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, e vendosur në Hamallaj, në zonën e Gjirit të Lalëzit.

  • Turquoise Marina ofron cilësi të lartë të përcaktuar nga EUROCODE, me respektim rigoroz të 10 standardeve evropiane për projektimin strukturor.
  • Kompleksi ofron termoizolim, teknologji të lartë, siguri të plote, si dhe një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale.
  • Shërbimet: Aquapark, Pishinë, Port Detar, Bar, Restorant. Lehtesirat: Plazh Privat, Port ankorim per varka, Parkim i dedikuar për rezidentët dhe vizitorët, Korsi biçikletash, Ambiente sportive.

Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni me Turquoise Marina!

Features

Features:
  • Children's Playground
  • Green Areas
  • Near the beach