Shitet Tripleks në rezidencën SWAN në Liqenin e Farkës me sipërfaqe totale 231.54 m2, e organizuar në 3 kate, me sipërfaqe të dy verandave të pozicionuara në kate të ndryshme dhe pishinë (opsionale). Në katin e parë përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës) dhe një tualet, dhe në […]

231.54 m² 3 beds 3 baths

Shitet Dubleks në rezidencën SWAN në Liqenin e Farkës me sipërfaqe totale 150.25 m2, e organizuar në 2 kate. Në katin e parë përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës) dhe një tualet ose lavanderi (mund të organizohet sipas dëshirës). Kati e dytë është i organizuar në 2 dhoma […]

150.25 m² 2 beds 2 baths

Shitet Vilë e Bashkalidhur në rezidencën SWAN në Liqenin e Farkës me sipërfaqe totale 243.46 m2, e organizuar në 3 kate, me oborr, verandë dhe pishinë (opsionale). Vila ka 3 dhoma gjumi, të cilat mund të jenë për fjetje apo edhe rekreacion dhe 3 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e […]

243.46 m² 3 beds 3 baths

Shitet Vilë e Bashkalidhur në rezidencën SWAN në Liqenin e Farkës me sipërfaqe totale 216.2 m2, e organizuar në 3 kate, me oborr, verandë dhe parkim të dedikuar nëntokë. Vila ka 3 dhoma gjumi, të cilat mund të jenë për fjetje apo edhe rekreacion dhe 3 tualete, njëri prej tyre është en-suite (brenda në dhomë). […]

173 m² 3 beds 3 baths

Shitet Vilë Elitare në rezidencën SWAN në Liqenin e Farkës me sipërfaqe të përgjithshme 441.36 m2, e organizuar në tri kate, me oborr , pishinë (opsionale), dy veranda të pozicionuara në kate të ndryshme dhe parkim të dedikuar. Këto vila do të zhvillohen në vijën e parë buzë Liqenit të Farkës. Vila ka 4 dhoma […]

441.36 m² 4 beds 3 baths

Shitet apartament me një sipërfaqe totale prej 61.4 m2. Apartamenti është i organizuar në një ambient ndenjeje dhe kuzhinë, një dhomë gjumi dhe një tualet, gjithashtu dhe verandë 90.8 m2. I pozicionuar në katin e 2 në orientimin perëndim. Zona ofron facilitete te shumta. Ndër to: Projekti më i ri ka parkim të dedikuar, si […]

61.4 m² 1 bed 1 bath

Shitet apartament me një siperfaqe totale prej 69.9 m2. Apartamenti është i organizuar në një ambient ndenjeje dhe kuzhinë, një dhomë gjumi dhe një tualet. I pozicionuar në katin e 2 në orientimin veri. Zona ofron facilitete te shumta. Ndër to: Projekti më i ri ka parkim të dedikuar, si për banoret edhe për vizitorët, […]

69.9 m² 1 bed 1 bath

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 108 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr dhe verandë. Vila ka 2 dhoma gjumi dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës). Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni […]

108 m² 2 beds 2 baths

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 131 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr dhe verandë. Vila ka 3 dhoma gjumi dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës). Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni […]

131 m² 3 beds 2 baths

Kjo vilë ka sipërfaqe të përgjithshme 121 m2, e organizuar në 2 kate, me oborr dhe verandë. Vila ka 2 dhoma gjumi dhe 2 tualete, nga një për secilin kat. Në të përfshihet dhoma e ndenjes me kuzhinë të hapur ose të mbyllur (sipas dëshirës). Për më tepër informacion dhe një vizitë në pronë kontaktoni […]

121 m² 2 beds 2 baths

Powered by Estatik