Description

𝐉𝐄𝐏𝐄𝐍 𝐌𝐄 𝐐𝐈𝐑𝐀 𝐀𝐌𝐁𝐈𝐄𝐍𝐓𝐄 𝐌𝐀𝐆𝐀𝐙𝐈𝐍𝐈𝐌𝐈 𝐃𝐄𝐑𝐈 𝐍Ë 𝟑𝟎𝟎𝟎 𝐌𝟐 𝐓𝐄𝐊 𝐑𝐄𝐙𝐈𝐃𝐄𝐍𝐂𝐀 “𝐊𝐎𝐃𝐑𝐀 𝐄 𝐃𝐈𝐄𝐋𝐋𝐈𝐓” 𝟏 𝐉𝐔𝐆

𝘐𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘤𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘣𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘯ë𝘯:
▪️ Sipërfaqe: deri në 3000 M2, ambientet janë të ndryshme dhe mund të përshtaten sipas aktivitetit të biznesit që do të zhvillohet;
▪️ Oborr;
▪️ Ndërtim i Ri (2022).

Detaje të tjera:
▪️ Shërbim Sigurie (24/7 CCTC);
▪️ Administrim/ Pastrim;
▪️ Mirëmbajtje teknike/ elektrike;
▪️ Zona në të cilën ndodhet magazina ka akses me Unazën e Madhe nëpërmjet Rrugës së Zallit;
▪️Akses me stacionin urban të Linjës Kodra e Diellit – Allias.

Ambienti është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi si : fabrika, fasoneri, materiale ndërtimi, magazina me linja të ndryshme prodhimi, etj. Hapësira ndodhet në një vend strategjik me lokacion të favorshëm. Disponon hyrje te dedikuar.

Investoni të sigurt për të ardhmen me një pozicion strategjik për biznesin tuaj.

Ç𝙈𝙄𝙈 𝙆𝙊𝙉𝙆𝙐𝙍𝙐𝙀𝙎!
Për një vizitë në pronë na kontaktoni:
+355 68 909 8864

Features

Features:
  • Administration
  • Cleaning
  • Highway
  • Maintenance
  • Public Transport
  • Security Service