Dy njësi banimi të reja dhe moderne janë ndërtuar dhe mirëmbajtur në standardet më të larta. Projektuar për të siguruar hapësirë të konsiderueshme. Shtëpia është e organizuar në tri kate. Kati i parë është i organizuar me një dhomë të ndenjeje të hapur dhe kuzhinë me sistem ngrohjeje në dysheme. Dyert dy-palosëse të çojnë në kopsht, i cili fillon me një zonë të zbukuruar dhe përfundon me bar të shtruar. Njësitë e banimit janë të pajisura me poste parkimi.

1A Garth Road NW2 2NH
Londër, Angli

Ndërtesë e re

Detajet e Projektit:
Tipologjia: Rezidencë
Sipërfaqja:285 m2
Statusi: I kompletuar

1B Garth Road NW2 2NH
Londër, Angli

Ndërtesë e re

Detajet e Projektit:
Tipologjia: Rezidencë
Sipërfaqja:90 m2
Statusi: I kompletuar

Garth Road: http://www.gaconstructions.co.uk/garth-road/