Pallati i Kongreseve është një vend në Tiranë, Shqipëri, ku mbahen festivale dhe ngjarje të shumta, përfshirë Festivali i Këngës dhe Kënga Magjike vjetore dhe Panairin e Librit në Tiranë. Ajo u ndërtua gjatë epokës së vonë komuniste për të pritur Kongreset e Partisë së Punës së Shqipërisë dhe aktivitete të tjera zyrtare.

Pallati  i Kongreseve është 70 metra i gjatë dhe 18-23 metra i lartë. Salla kryesore ka një kapacitet prej 2100 vendesh. Sot, pallati përdoret për  konferenca, festivale, panaire tregtare, ceremoni, koncerte dhe ngjarje të tjera.

Detajet e Projektit:

Tipologjia: Hapësira Shërbimi; Hapësira të Aktiviteteve Sociale

Punimet: Rikonstruksioni i përfunduar 

Sipërfaqja: 8250 m2

Statusi: I kompletuar 100%