Titulli: Kërmilli
Teknika: Hekur i Rrahur
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Gjethja
Teknika: Metal
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Bufi
Ndriçuesit “Buf” janë të vendosur përgjatë Rezidencës “Kodra e Diellit”, duke filluar nga baza metal dhe e përfunduar në qeramikë, me kokën e bufit. Çdo qeramik e bufit është unike, e pikturuar me dorë nga artistë shqiptarë.
Teknika: Qeramikë, Çelik i punuar me dorë
Autor: Genci Shkodrani