Dy xhevahirë të rinj i janë shtuar Tiranës, një shkollë e mesme dhe një shkollë fillore, e integruar me kopshtin e fëmijëve, në Don Bosko, e cila do të përfundojë mësimin me dy turne për studentët në atë zonë. Shkolla “Kristo Frashëri” është gjimnazi.

Detajet e Projektit:

Sipërfaqja: 4438’7m2

Status: I përfunduar

Location: Rruga “Eshref Frashëri”, Tiranë