Kontaktoni:

  • +355 67 206 4402

  • +355 488 30 003

  • info@agikons.com

Menaxherët e Shitjes dhe Qirave:

  • +355689071525

  • +355688045028

  • +355682094734

  • +355686021546

  • +355684018735

  • Rr. e Manjolave, Godina Flutur.

Menaxheri i Marketingut:

Burimet Njerëzore:

Na ndiqni në: