Marea Resort është plot 3000 m2 gjelbërim dhe pozicionimi i tij midis Detit Adriatik dhe pishave të larta e bën vendbanimin një oaz qetësie dhe freskie. Pyjet janë të mbizotëruara nga gjelbërimi i përjetshëm.