VENDODHJA

  • Rezidenca Tarraca e Ullinjve është e pozicionuar në zonën e Drimadhes – Dhërmi.

APARTAMENT 1+1

Një apartament popullor 1+1 në Tarracën e Ullinjve është 60 m2 dhe përbëhet nga një dhomë gjumi, ambient ndenjeje-ngrënjeje dhe oborr. Ky apartament ka parkim të garantuar dhe pamje nga deti.

Mbetemi në kontakt: