LOCATION

  • Kompleksi Mështekna ndodhet në Brezovicë, Kosovë, pjesë e komunës Shtërpcë.

Kompleksi Mështekna përqafohet nga 280 m2 gjelbërim, të mbizotëruara nga mështeknat dhe pishat. Vetëm 15 minuta nga Parku Kombëtar “Malet e Sharrit“ dhe 5 minuta nga Lumi i Lepenicës, Kompleksi Mështekna ka vendodhjen ideale për vizitorët që duan të eksplorojnë çdo sezon të vitit, si dhe për guximtarët që duan të bëjnë ski.

APARTAMENT 2+1

Një apartamentet tipik 2+1 në Kompleksin Mështekna është 125 m2 dhe ka 2 dhoma gjumi, njëra prej të cilave është me
tualet brenda. Ka ambjent ndenjeje-ngrënjeje, tualet, depo dhe verandë panoramike.

High-quality construction

The best Austrian materials tested in the Alps, are used for the interior and exterior parts of the complex.
Mështekna is designed as a set of ecological buildings, with high energy efficiency and developed through an in-depth analysis of climatic, geographical, cultural and economic qualities.

Mbetemi në kontakt: