Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit është tempulli i artit skenik, muzikor dhe baletit, i vetmi institucion kombëtar i këtij lloji në vendin tonë. TKOB është institucioni i krijimit, prodhimit dhe interpretimit të repertorit më të mirë skenik gjithëpërfshirës, kombëtar e ndërkombëtar. Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit është teatri më i madh në vend dhe ka dy njësi nga ku zhvillohen organizime përgjatë gjithë vitit, muzikë dhe vallëzim.

Detajet e Projektit:

Punimet: Rikonstruksioni i përfunduar

Rikonstrukturimi i ndërtesës dhe përfundimet elektrike, mekanike, skenës dhe auditorit etj.

Statusi: I kompletuar 100%