Projekti i New Close konsiston në ngritjen e një banese të re. Në nivelin e katit të para, ambienti është i organizuar me një dhomë ndenjeje, kuzhinë dhe një tualet, me dy dhoma gjumi dhe një banjo në katin e parë, duke siguruar një shtëpi të re familjare. Ambienti është plotësisht i mobiluar.

Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion mbi pronën, kontaktoni në info@ga-constructions.co.uk

12 New Close, SW19 2SY
Londër, Angli

Ndërtesë e re

Detajet e Projektit:
Tipologjia: Rezidencë
Sipërfaqja:116 m2
Statusi: I kompletuar

New Close: https://www.dexters.co.uk/property-for-sale/property-for-sale-in-new-close-london-sw19/154957