• SWAN LAKE RESIDENCE është e pozicionuar buzë Liqenit të Farkës, me orientim drejt Lindjes.

...një ëndërr e re familjare brenda në Liqenin e Farkës!
Liqeni i Farkës është një ndër liqenjt më të mëdhenj të kryeqytetit të Tiranës. Swan Lake Residence ka pozicionimin perfekt në pjesë perëndimore të liqenit përballë malit të Dajtit dhe ofron pamje fantastike në çdo moment të ditës. Rezidenca është vendi ideal për të jetuar në harmoni me natyrën, pa hequr dorë nga të mirat e kryeqytetit.
Komoditeti, privatësia, qetësia dhe aktivitetet në natyrë janë fjalët kyçe që do të mirëpresin një stil elitar jetese.

VILË 3+1 / 4+1

Vila më tipike në rezidencë do të jetë ajo me sipërfaqe 340 m2, e organizuar me 3 deri në 4 dhoma gjumi, 1 ambient ndjenjeje-ngrënieje me kuzhinë të hapur apo të mbyllur, 3 deri në 4 tualete, dhe/ ose oborr me pishinë.

SHËRBIME

FACILITETE

Mbetemi në kontakt