Termi vitrazh i referohet xhamit me ngjyrë si një material i krijuar prej tij. Megjithëse bëhen tradicionalisht në panele të sheshta dhe përdoren si dritare, krijimet e artistëve modernë përfshijnë gjithashtu struktura tre-dimensionale dhe skulpturë. Vitrazhi, si art dhe profesion, kërkon aftësi artistike për të konceptuar një dizajn të përshtatshëm dhe të zbatueshëm, dhe aftësi inxhinierike për të mbledhur copën. Ne në AGIKONS SH.P.K, kemi kapitalin njerëzor si me aftësitë artistike ashtu edhe me ato inxhinierike.

Titulli: Flutura
Teknika: Mozaik, Instalacion në Metal & Vitrazh
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Sheshi Syri i Palloit
Nëse e shikoni nga sipër, ngjan si një sy palloi i parë nga një kaleidoskopi. Ndiq Bulevardin e Manjolave për të vizituar një skulturë tjetër si pallua, ose ngjituni mbi Rrugën e Ftonjve për të parë pallonjtë e vërtetë.
Teknika: Vitrazh dhe Metal
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: “Pemët në Perëndim”
Teknika: Vitrazh
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Pjergulla
Teknika: Hekur i rrahur, Kallaj & Vitrazh
Autor: Genci Shkodrani

Restoranti Margarita
Teknika: Mozaik në mermer & Vitrazh
Autor: Genci Shkodrani

Butrinti Hammam, Dizajn i Brendshëm
Teknika: Dyer druri, Mozaik, Veshje Guri, Qeramik, Qeramik në mur, Vitrazh
Autor: Genci Shkodrani

Butrinti Hammam, Dizajn i Brendshëm
Teknika: Dyer druri, Mozaik, Veshje Guri, Qeramik, Qeramik në mur, Vitrazh
Autor: Genci Shkodrani

Fasada në hyrjen e Bougainville Bay Resort & SPA (Logo).
Teknika: Streha në Vitrazh.
Autor: Genci Shkodrani