Në galeritë tona të artit të Kangjellave të Hekurta në ambientet e jashtme, do të gjeni shumë shembuj të ndryshëm të kangjellave të shkallëve të jashtme, kangjella ballkoni, kangjella verande, etj. Ne përdorim një larmi materialesh metalike si hekuri i rrahur, hekuri i galvanizuar, alumini, bronzi, inox çeliku dhe qelqi ose kombinimet e tyre. E fabrikuar me ekspertizë dhe e përfunduar në modelin tuaj të zgjedhur dhe e instaluar me mjeshtëri.

Titulli: Flutura
Teknika: Mozaik, Instalacion në Metal & Vitrazh
Author: Genci Shkodrani

Kangjellat “Parku me Pemë” tek Rezidenca “Kodra e Diellit”
Teknika: Hekur i Rrahur
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Kangjellat “Gjethe” tek Rezidenca “Kodra e Diellit”
Teknika: Hekur i Rrahur
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Ndriçuesi “Kërmilli” tek Bougainville Bay Resort & SPA
Teknika: Hekur i Rrahur
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Pupat e Fluturës
Teknika: Alumin dhe Vitrazh
Autor: Genci Shkodrani

Titulli: Ura në Kaskadë tek Rezidenca “Kodra e Diellit”
Teknika: Hekur i Rrahur, Mozaik në Qeramik
Autor: Genci Shkodrani