Ndërtesa Masha garanton cilësi të lartë teknike, pasi bazohet në standardet e përcaktuara të EUROCODE, i cili siguron praktikat dhe përvojat më të mira Evropiane.

Masha përfshin më shumë se 30 apartamente me tipologji të ndryshme, duke filluar nga gasoniere, apartamente 1+1, 2+1, 3+1. Gjithashtu në këtë godinë gjenden 2 hapësira shërbimi, të cilat ju ofrojnë mundësinë për të zhvilluar aktivitetin tuaj të biznesit.

Ne zhvillojmë hapësira ku rregullat dhe siguria urbane garantojnë një jetë të qetë dhe të sigurt.

Detajet e Projektit:

Tipologjia: Rezidencë

Sipërfaqja: 1’950m

Statusi: 100% i përfunduar

Vendodhja: Rruga “Kodra e Diellit”