Infrastruktura e furnizimit me ujë dhe kanalizimeve është thelbësore për të siguruar furnizimin me ujë duke ruajtur cilësinë e ujit të pijshëm, duke ruajtur cilësinë e ujit në burimet e ujit dhe duke siguruar trajtimin e duhur të ujërave të zeza për mbrojtjen e shëndetit publik.

Sistemi i furnizimit me ujë është i shpërndarë në të gjithë Rezidencën “Kodra e Diellit”. Uji akumulohet në rezervuar dhe më pas kalon në rrjetin shpërndarës të furnizmit me ujë të të gjithë zonës.

Detajet e projektit:

Gjatësia e kanalizimeve: 20km lineare

Statusi: 100% e përfunduar

Vendodhja: Rezidenca “Kodra e Diellit”