Description

Jepen me qira ambiente komerciale tek Rezidenca “Kodra e Diellit” 2 duke filluar nga 30 m2 deri në 200 m2.  Ambiente janë të përshtatshme për të zhvilluar aktivitete të ndryshme biznesi.

Facilitetet:
▪️ Administrim;
▪️ Mirëmbajtje;
▪️ Shërbim Sigurie;
▪️ Sipërfaqe e gjelbër;
▪️ Parkim;

Specifika të tjera:
▪️ Shërbime në rrugë kryesore;
▪️ Zonë me levizshmëri të lartë.

Mirëpresim gjithnjë sipërmarrjet e reja që sjellin vlerë të shtuar për komunitetin e banorëve. Njësitë e shërbimit në rezidencë janë dizenjuar veçanërisht për bizneset, duke garantuar përparësi logjistike për to dhe klientët, vendparkime të dedikuara, mirëmbajtje të përditshme dhe siguri 24/7.

Gjithçka është zhvilluar në dobi të banorëve dhe vizitorëve të Rezidencës ‘’Kodra e Diellit’’ si pjesë e natyrshme e kompleksit rezidencial e konceptuar për një jetesë rezidenciale të plotësuar në çdo aspekt.

Kontaktoni me “Kodra e Diellit” dhe së bashku mund të zhvillojmë idetë e biznesit të cilat do të sjellin një vlerë të shtuar për rezidencën dhe komunitetin e saj.

📞 +355 68 407 6883

Features

Features:
  • Administration
  • Cleaning
  • Highway
  • Maintenance
  • Security Service