Description

Ambienti është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi si : fabrika, fasoneri, materiale ndërtimi, magazina me linja të ndryshme prodhimi, etj. Hapësira ndodhet në një vend strategjik me lokacion të favorshëm. Disponon dy hyrje. Ambientet përshtaten sipas kërkesave të klientit dhe sherbimeve që do të ofrojë.

Informacione mbi pronën:

 • Sipërfaqe e përgjithshme: 3000 M2.
 • Lartësia e ambientit: 4.8 m
 • Lartësia e Urës (Hyrja 1): 3.75 m
 • Oborr;
 • Ndërtim i Ri (2022).

Detaje të tjera:

 • Akses në DY HYRJE;
 • Krijimi/ Ndarja e ambienteve në varësi të krijesave të klientit;
 • Shërbim Sigurie (24/7 CCTC);
 • Administrim/ Pastrim;
 • Mirëmbajtje teknike/ elektrike;
 • Zonë me lëvizshmëri të lartë
 • Zona në të cilën ndodhet magazina ka akses me Unazën e Madhe nëpërmjet Rrugës së Zallit;
 • Akses me stacionin urban të Linjës Kodra e Diellit – Allias.

Investoni të sigurt për të ardhmen me një pozicion strategjik për biznesin tuaj.

Kontaktoni me “Kodra e Diellit” dhe së bashku mund të zhvillojmë idetë e biznesit të cilat do të sjellin një vlerë të shtuar për rezidencën, komunitetin dhe vizitorët e saj.

📞 +355 68 407 6883

Features

Features:
 • Administration
 • Cleaning
 • Highway
 • Maintenance
 • Public Transport
 • Security Service